Остава малко повече от седмица, докато Барби се завърти по кината

...
Остава малко повече от седмица, докато Барби се завърти по кината
Коментари Харесай

Гал Гадот на премиерата на Барби - колко секси е актрисата

Остава малко повече от седмица, докато  " Барби " се завърти по кината в международен мащаб. Първите реакции към кино лентата са позитивни, тъй че се чака и приходите в бокс офиса да са положителни.

Очаква се огромен интерес и заради обстоятелството, че актьорският състав също е незабравим. Там са Марго Роби, Райън Гослинг, Уил Фарел, Ема Маки, Симу Лиу и Дуа Липа.

Част от всички тези имена можеше да бъде и Гал Гадот, само че към този момент разрахме за какво не е можела да вземе присъединяване във кино лентата. Но това не попречи на актрисата да участва на международната премиера на " Барби ", която се състоя в Лос Анджелис.

Актрисата бе решила да не залага на розовото, а на стилна и секси рокля на J.W. Anderson. Впечатление при нея прави, че би трябвало да се носи без сутиен и това пасва съвършено на Гал Гадот. Обеците и бижутата по ръцете на актрисата пък са от Tiffany & Co, пише WWD.

Докато бялата чанта е от веган кожа и е дело на Aupen. Отговорният за тази секси визия стилист пък се оказва Карла Уелч, която работи и със звезди като Америка Ферера, Ванеса Кърби и Карли Клос.

Относно кино лентата, Гал Гадот написа в профила си в Instargam, че поздравява Марго Роби и режисьорката Грета Гъруиг за свършената работа. Според актрисата, двете са съумели да основат пъстър и занимателен филм, който носи значимо обръщение. " Много се забавлявах, до момента в който гледах " Барби. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР